Nyitva tartás változás

Üzletünk nyitva tartása :

hétköznap: 9 -17 óráig

szombaton: 9-13 óráig

 

Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
További oldalaink

Szívófejek


Nem találja a megfelelő terméket? Nincs ideje keresgélni?

Írjon nekünk (info@microhmalkatresz.hu)

vagy hívjon bennünket (06-72/326-026)


Sorrend:


prev
next

Sokféle porszívófej van webáruházunkban, a tisztítandó felülettől függően kell kiválasztanunk a megfelelő típust. Leggyakrabban keresett a kombinált porszívófej, mely alkalmas hidegburkolat, és szőnyeg tisztítására is, a megfelelő üzemmód a kefe tetején lévő billenőgomb segítségével állítható be. Hasonlóan népszerűek a kárpit és parketta szívófejek, résszívók is. Állatbarátoknak nagy segítség a kutya, macskaszőr összegyűjtésére alkalmas speciális anyagú szívófej. A porszívófej vásárlásnál fontos ellenőrizni hogy a fejen lévő nyílás átmérője azonos-e porszívó cső átmérőjével.

Porszívó szívófejek

Porszívót mindenki használ, hogy tiszta legyen a környezete. A legjobb hatásfok eléréséhez különböző szívófejeket adnak a gyártók a készülékhez. Vannak szívófejek szőnyeghez, kárpithoz, parkettához és kő felületekhez is. Nem csak a szívófej fajtája, hanem mérete is maghatározó tényező a porszívózásnál, hiszen egy nagyobb takarítandó felületet sokkal nehezebb egy kis fejjel összeporszívózni, mint egy nagyobbal, de ez fordítva is igaz, hiszen a sarkokból egy kicsi, kimondottan erre a célra kialakított szívófejjel sokkal könnyebb a port összeszedni, mint egy klasszikus, nagy porszívófejjel.

Hogy válasszak porszívófejet?

Webáruházunk választékában számtalan porszívófejet talál. Vannak olyanok, amiket csak és kizárólag egy adott márkához tud használni és vannak olyan szívófejek is, amit adapter gyűrűkkel minden típusú porszívóhoz tud csatlakoztatni. Mindegy, hogy márkafüggő, vagy független fejet vásárol, mindegyik megbízható, jól használható termék.

Szívófejek és funkciói

Minden felületre más szívófejet ajánlunk. A parketta porszívózásához, olyat kell választani, ami egyszerre nagyobb felületet tud tisztítani és nem karcolja a parkettát, nem hagy rajta nyomot. Ezekben a fejekben apró kefék vagy gumi sávok vannak beépítve. A szívófejek mérete általában 30-40 cm között van, így könnyű vele a munka, gyorsabb és hatékonyabb munkát biztosít számunkra. Szőnyegekre és kárpitokra olyan szívófejet ajánlunk, amiben nincs beépítve kefe, szívó felülete sima. Arra érdemes odafigyelni, hogy ne ugyanazt a fejet használjuk a szőnyeghez és a kárpithoz, hiszen a bútorszövet kisebb szennyeződésnek van kitéve, mint a szőnyeg. Vannak kombinált szívófejek, amikkel minden felületet tisztíthatunk. Egy kallantyú segítségével szabályozhatjuk, hogy milyen felületen szeretnénk takarítani. Webáruházunkban található még porszívó ecsetkefe, amit kényesebb felületeken lehet használni. A fejek tisztántartása egyszerű és használat után mindig ajánlott is, így sokáig élvezheti a takarítást.


Webáruház készítés