Nyitva tartás változás

Üzletünk nyitva tartása :

hétköznap: 9 -17 óráig

szombaton: 9-13 óráig

 

Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
További oldalaink

Információk

 •  

  Cégnév / Név: Microhm Kft.
  Cím: 7621 Pécs, Rákóczi út 46.
  Telefon: +36-30/2692220
  E-mail: info [kukac] microhmalkatresz.hu
  Áruház neve: Microhm alkatrészbolt
  Adószám: 24775953-2-02
  EU adószám: HU24775953
  Cégjegyzék szám: 02-09-080525
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Pécsi Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: 10701214-68782443-51100005
  Kapcsolattartó neve: Andrics Péter
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-72/326-026
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] microhmalkatresz.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » GLS házhozszállítás
  A csomagokat GLS munkanapokon 8 és 17 óra kézbesíti. A csomag feladásakor címzett e-mail értesítést kap arról, hogy másnap csomagja érkezik. Az értesítés tartalmazza a csomagszámot, és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napján értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát, és egy 3 órás idő intervallumot mely alatt a kézbesítés várhatóan megtörténik. A kiszállítás meghiúsulása esetén címzett e-mail értesítést kap. Az e-mailben küldött linken keresztül címzett rendelkezni tud , kérhet új szállítási időpontot, új átvételi helyszínt, vagy személyes átvételt egy listából kiválasztott GLS - csomagpontban,illetve visszautasíthatja az átvételt.
  A fizetés törtéhet a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft24 999 Ft2 290 Ft
  25 000 Ft ingyenes
  mygls_api
  » GLS csomagpont
  270 településen több mint 650 átvevőhely. A szolgáltatás megrendelésével a csomagokat a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítjuk ki, ahol a vásárlók 24 órán belül átvehetik a megrendelt árut. A címzettnek SMS-ben küldünk tájékoztatást, ha az árut kiszállítottuk a kiválasztott GLS CsomagPontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A második és negyedik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. GLS Csomagautomatába történő feladás esetén a feladható maximális csomag mérete: 42 cm magas * 51 cm mély* 39 cm széles.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft24 999 Ft1 990 Ft
  25 000 Ft ingyenes
  mygls_api_dropoffpoints
  » MPL HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
  A kiszállítás munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között történik. A kiszállítás napjáról a futárcég küld értesítést e-mail, vagy sms formájában. Ha a megadott címen a futár nem talál senkit, másnap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Felhasználó plusz külön díj ellenében kérheti munkanapokon a csomag esti (17-20 óráig+490,- ft) , vagy szombati (8-12 óráig +1.190,- ft) történő kézbesítését.
  A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.
  Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék cseréjét a Szolgáltató a futár által felvett jegyzőkönyv alapján díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!
  Szállítási költség:
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft24 999 Ft2 290 Ft
  25 000 Ft ingyenes
  mpl_api
  » MPL POSTAPONT
  Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását.
  NEM KELL A FUTÁRT OTTHON VÁRNIA. ÖN BÁRMIKOR ÁTVEHETI A LEGKÖZELEBBI POSTÁN.
  Rendelése leadásánál kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb POSTA PONTOT. OLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG!
  Szállítási költség:
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft24 999 Ft1 990 Ft
  25 000 Ft ingyenes
  mpl_api_postapont
 • » Utánvéttel
  Az áru átvételekor történik a számla kiegyenlítése, amely tartalmazza a termék vételárát, és a szállítási díjat is.
  » Előre utalással
  Előre átutalás esetén szolgáltató számlát állít ki, annak másolatát elektronikus úton elküldi megrendelő részére. Megrendelő a számla sorszámára hivatkozva indítja az átutalást. A vételár bankszámlára történő beérkezése után szolgáltató gondoskodik a haladéktalan szállításról.
  » Bankkártyás fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
  cib
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés