Nyitva tartás változás

Üzletünk nyitva tartása :

hétköznap: 9 -17 óráig

szombaton: 9-13 óráig

 

Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
További oldalaink

Háztartásigép alkatrészek

Főkategória >Háztartásigép alkatrészek

Nem találja a megfelelő terméket? Nincs ideje keresgélni?

Írjon nekünk (info@microhmalkatresz.hu)

vagy hívjon bennünket (06-72/326-026)

 


Hőmérők [5 db]
Szénkefék [84 db]
Szíjak [59 db]
- Szíjak [59 db]
- Delonghi [1 db]
- Eta [4 db]
- Szivattyúk [5 db]
Vegyi áruk [0 db]


Minden háztartási gép alkatrész Pécs városában is megtalálható, hiszen itt nyitotta meg a kapuit a microhmalkatresz.hu webáruház székhelye. Így elmehetünk személyesen is a Rákóczi út 46-os szám alatt található üzletbe, hogy szemügyre vegyünk a széles kínálatot, de kényelmesen otthonról is szemezgethetünk az alkatrészek között. Szinte nincs is olyan dolog, amit ne találhatnánk meg a kínálatban, mert a részletes kínálat kiterjed a háztartási gépekre és a szórakoztató-elektronikai berendezésekre is. A háztartási gép alkatrész Pécs területén az egyik legszínesebb választékát tárja a szemünk elé. Csak a hangtechnikai tartozékokból több mint 200 félét fogunk találni. Adapterekre és átalakítókra mindig szükség van, ezért alaposan felszerelkezett a Michrohm alkatrészbolt mindenből, hogy könnyedén kiszolgálhassa az ügyfelei igényeit. A háztartási gép alkatrész Pécs területén könnyedén megtalálható. Sokan ragaszkodunk egy-egy háztartási géphez, mert megszoktuk a használatát és nem szeretnénk lecserélni. Így már könnyű lesz a javíttatás. A pécsi Microhm Alkatrészbolt óriási kínálattal várja Önt megszokott helyén, a Pécsi Kereskedők Háza 1. emeletén.

Háztartásigép alkatrészek

Minden háztartás használ gépeket. Kis háztartásigépeket, nagy háztartásigépeket. Ezek egy idő után meghibásodnak, elromlanak. Hiszünk abban, hogy nem kell azonnal lecserélni háztartásigépünket, hanem alkatrészt kell cserélni benne. Ehhez webáruházunk széles kínálatot nyújt mindenki számára.

Milyen alkatrészeket találok háztartásigépekhez?

Érdemes végig nézni webáruházunk kínálatát. A lakás bármelyik helységében használt háztartásigéphez tudunk alkatrészeket adni. Kezdjük a fürdőszobával. A fürdőszobában is számos dolog lehet, ami elromolhat. Ilyen például a bojler. Legyen az Hajdú vagy egy olasz bojler, alaplapokat, hőfokszabályzókat és egyéb más alkatrészt tudunk hozzájuk biztosítani. Mosógépekhez és centrifugákhoz is számtalan megoldást tudunk kínálni, hogy ne kelljen új és drága háztartásigépet vásárolnia. A fűtőszálaktól, a keverőtárcsás mosógéptetőn át, nálunk mindent megtalál. A nagy háztartásigépek mellett figyelünk arra is, hogy a kis háztartásigépek alkatrészigényét is ki tudjuk szolgálni. Legyen szó kenyérsütőről vagy kukta alkatrészről, vagy akár egy borotváról, nálunk megtalálja a helyes megoldást. De gondolhatunk dugaljak, dugók, elosztók és hosszabbítók beszerzésére is. Elromlott egy háztartásigép a konyhában, a fürdőszobában, vagy valamelyik helységben? Nálunk minden háztartásigéphez megvásárolhatja az alkatrészeket és a továbbiakban is használhatja kedvenc termékeit, gépeit.

Kínálatunk olyan széles lehetőséget fed le, hogy a lakásban és a ház körül szinte nincs is olyan berendezés, amihez nem kaphat nálunk alkatrészt.

Miért jó, ha kicseréltetem a hibás alkatrészeket?

Ha a hibás alkatrészeket kicserélteti, megjavíttatja és ha nem vesz egy újat az adott termékből, még hosszú ideig használhatja azt. Ezzel kevesebbet költ, tehát több pénze marad és emellett jobban vigyáz a környezetére is. Vigyázzunk háztartási gépeinkre és elromlanak vásároljunk hozzájuk alkatrészt. Jobban megéri.

Webáruház készítés