Nyitva tartás változás

Üzletünk nyitva tartása :

hétköznap: 9 -17 óráig

szombaton: 9-13 óráig

 

Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
További oldalaink

Porszívó alkatrészek
Meghibásodott a porszívója, és nem talál alkatrészt a javításhoz? A Microhm Alkatrészbolt vár minden hasonló problémával küzdő ügyfelet. Legyen az Electrolux porszívó, Samsung, vagy bármelyik más típus. A legértékesebb porszívó alkatrész a motor, karbantartással, tisztítással, szűrő cserével meghosszabbíthatjuk az élettartamát és így a szívóerő is sokkal nagyobb lesz. Figyelnünk kell a porszívó gégecső, ill. toldócső dugulásra is. A kombinált padló kefét állítsuk mindig a megfelelő (szőnyeg/hidegburkolat) állásba.Ha nagyobb (5-10 db-os) kiszerelésben vásárol hozzá porzsákot, kedvezőbb áron juthat hozzá. Mindenféle más Electrolux porszívó alkatrészek is rendelhetőek www.microhmalkatresz.hu webáruházunkban, illetve üzletünkben.

Porszívó alkatrészek

A mai háztartások egyik legalapvetőbb háztartási készüléke a porszívó. Megkönnyíti a takarítást, gyors és alapos munkát végezhetünk vele. Porszívó nélkül nehéz elképzelni egy háztartás, ezért nagy gondot jelent, ha meghibásodik, valamelyik alkatrésze elromlik.

Porzsákok, szűrők

Akármennyire vigyázunk lakásunk tisztaságára, a porzsák mindig hamar megtelik. Egy teli porzsákkal nem szív a gép, nem lehet takarítani. Ezért időközönként érdemes porzsákot cserélni. Porzsák választékunk nagyon széles, majdnem minden típusú porszívóhoz megvehető nálunk.

A hepa szűrők szerepe, hogy a legkisebb port is kiszűrjék. A szűrőket rendszeresen kell tisztítani, ha nagyon elhasználódik cserélni kell. A hepa szűrőket a porszívó tipusszáma alapján tudja megvásárolni. A motorszűrők, a porszívó motorját védik, a porzsákból kiáramló portól. Webáruházunkban univerzális darabokat tartunk, amiket méretre kell szabni.

Gégecsövek

A gégecső hamar tönkre mehet, ráléphetünk, beakadhat valahová. Ezért nálunk könnyen választhat porszívójának megfelelő gégecsövet. Gégecsőtartó, pattintós záróvégek, teleszkópos porszívócső, minden olyan termék, ami, ha meghibásodik könnyen cserélhető.

Ha nagyobb a baj

Ha nem csak egy porzsákot kell beszerezni, hanem komolyabb a gond és a porszívó motorja vagy kapcsolója ment tönkre, nálunk azt is beszerezheti. Gyári és márka független, univerzális motorokat és kapcsolókat kínálunk különböző porszívókhoz. Előfordul, hogy megsérül a porszívó tápkábele, ezzel veszélyessé válik. Érdemes kicserélni, hogy ne kockáztassuk magunk és mások életét. Nálunk ezt is megveheti.

Ne vegyen új porszívót, cserélje ki a meghibásodott alkatrészeket. Nézzen szét webáruházunkban és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Számtalan porszívó márkához forgalmazunk alkatrészeket például az Eta, Samsung, Elektrolux, Bosch, Aka, Daewoo. Ha nem találja meg a keresett márkájú terméket, nézze meg univerzális termék ajánlatunkat. Vigyázzon porszívójára, hogy sokáig tudja használni.

Webáruház készítés