Nyitva tartás változás

Üzletünk nyitva tartása :

hétköznap: 9 -17 óráig

szombaton: 9-13 óráig

 

Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
További oldalaink

Kávéfőző alkatrészek

Főkategória >Háztartásigép alkatrészek >Kávéfőző alkatrészekSokan vannak, akik egy finom kávéval indítják a napjukat. Ha meghibásodik a kávéfőző, akkor az elronthatja az egész napunkat, az biztos, hogy álmosan fogunk betántorogni a munkahelyünkre. A hibás készülék legtöbbször problémamentesen javítható, a rendelkezésünkre állnak a Szarvasi kávéfőző alkatrészek. Persze szakember segítségére is szükségünk van. Hogyha szeretnénk elkerülni ezeket a kellemetlen szituációkat, akkor érdemes néha karbantartani a kávéfőzőt, mert a vízkő lerakódásokat képezhet a rendszerében, és dugulást okozhat, vagy egyszerűen csak veszíteni fog a nyomásból. Előfordulhat, hogy a Szarvasi kávéfőző alkatrészek végleg tönkremehetnek és akkor esedékessé válik a csere. Az alkatrészek beszerzése egyszerű, hiszen a legtöbb esetben azonnal, raktárról tudjuk kiszolgálni a vásárlókat. A javítás összege erősen függ a cserélendő alkatrész árától, de még mindig elégedettek lehetünk, hiszen nem kell megválnunk a kedvenc kávéfőzőnktől és még pénzt is spórolhatunk. A Szarvasi kávéfőző alkatrészek minden darabja beszerezhető webáruházunkból.Más márkájú, típusú készülékekhez a típusszám alapján tudunk különféle alkatrészeket, tartozékokat rendelmi

Kávéfőző alkatrészek

Az emberek nagytöbbsége szereti a kávét és nem csak a reggeli ébredéshez issza, hanem akár egész nap, különböző időpontokban. Kávézunk otthon, a munkahelyünkön éttermekben, bárokban. A kávé egy finom frissítő ital. Ha elromlik a kávéfőzőnk mielőtt kidobnánk, győződjünk meg róla, hogy meg tudjuk-e oldani a problémát.

Milyen alkatrészeket cserélhetek a kávéfőzőben?

A legegyszerűbb és legsűrűbb problémák közé tartozik, amikor elejtjük, összetörjük a kávékiöntőt. Az kiöntőknél univerzális és típus azonos kiöntők közül választhatunk. Az univerzális kiöntőknél fontos, hogy tisztában legyünk a pontos méretekkel. Ezek a modellek nem mindig megfelelőek kávéfőzőnkhöz, mert a gépek biztonsági szeleppel vannak ellátva és a kávé csak akkor folyik ki, ha a kiöntő tetején lévő műanyag „púp” benyomja a kávéfőző szelepét. Nem minden esetben működik ez a megoldás. Ilyenkor típus azonos kiöntőt kell venni. A Szarvasi elektromos kávéfőzőkhöz 2-féle kiöntőt lehet venni, 6 és 12 személyest. Ebből a márkából tartunk külön nyelet és fedelet is. Egyéb márkáknál rendelést veszünk fel (típusszám ismeretében) az üvegkiöntőről.

Webáruházunkban kávéfőző alkatrészek közül választhat még, mint a különböző márkájú és méretű kávéfőző szűrők, vagy a hozzájuk tartozó gumi tömítés. Időnként elromlik a kávéfőző zárócsavar kupakja és ha nem találunk hozzá megfelelőt, dobhatjuk a kukába. Ezért széles választékkal várjuk vásárlóinkat ebből a termékből is. Kapcsolókat, kazánokat kínálunk elromlott kávéfőzőjéhez.

A ma oly divatos kapszulás kávéfőzőkhöz is forgalmazunk alkatrészeket. A kapszulás kávéfőzőkhöz nálunk beszerezheti kapszula tartóját.

Mit tehetek, ha valamit nem találok a webáruházban?

Ha kávéfőzője elromlik és nem talál hozzá alkatrészt, nincs más dolga, mint hogy megadja készüléke típusát és annak számát. Ezt az információt a kávéfőző alján vagy hátlapján találhatja meg. Ha ez meg van, mi beszerezzük Önnek a hiányzó alkatrészt, hogy élvezhesse a kávé friss illatát és finom ízét.

Webáruház készítés