Microhm alkatrészbolt Pécs

Kávéfőző alkatrészek

Filteres alkatrészek

Burkolati elemek
Állandó filterek
Elektromos alkatrészek
Kiöntők

Hagyományos alkatrészek (kotyogós)

Kotyogós kávéfőző szinte minden háztartásban megtalálható. Ezekhez a legtöbb alkatrész megvásárolható üzletünkben. Vásárláskor a mintát érdemes elhozni, mert ahányféle kávéfőző annyiféle tömítés, tölcsér, szűrő, szelep létezik. Ha valaki nem készül mintával akkor üzletünkben fényképes segítséggel próbáljuk beazonosítani, hogy melyik kávéfőzővel rendelkezik.

Tömítő gumik
Tölcsérek
Szelepek
Alsó-, felső szűrők
Kifolyócsövek
Bakelit fülek
Keverődobok

Presszó alkatrészek

Üzletünkben elsősorban a Szarvasi elektromos kávéfőzőkhöz tartunk alkatrészeket, tartozékokat.
Egyéb márkás kávéfőzőkhöz is tudunk beszerezni sokféle alkatrészt. Ehhez a készülék pontos típus számára van szükségünk, melyet a kávéfőző hátlapján, vagy alján található adattábláról kell leolvasni.

Kazánok
Fűtőszálak
Burkolati elemek
Kávékarok
Kávétartók
Szűrők
Zárócsavarok
Tömítések

Kávéfőző kiöntők

Univerzális kiöntők

Univerzális kiöntők vásárlásakor a kiöntő pontos méreteit kell tudni. Azonban a legtöbb esetben ezek a kiöntők nem megfelelőek, mert a kávéfőzők biztonsági szeleppel vannak ellátva, és csak akkor folyik ki a kávé, ha a kiöntő tetején lévő műanyag „púp” benyomja ezt a szelepet. Az univerzális kiöntőkön lévő „ púp” csak ritka esetben passzol a kávéfőzőkhöz. De sok esetben csak ez a lehetőség jöhet szóba.

Típus azonos kiöntők

Szarvasi elektromos kávéfőzőkhöz 2 -féle kiöntő kapható. A kisebb méret a legelterjedtebb (6 személyes), a nagyobb méret (12 személyes) ritkábban keresett. Külön nyelet vagy fedelet is lehet vásárolni, illetve komplett kiöntőt is tartunk.

Egyéb neves márkákhoz a típusszám ismeretében rendelésre tudunk hozni üvegkiöntőt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*